Mobil alkalmazás, szoftverfejlesztés

Házon belül mindannyian az iPhone-t szeretjük - nem titkoljuk, de írunk (át) alkalmazást Android és Windows rendszerre is.

Apple iOS, Google Android, Windows Phone


Általában az első verziót mindig iPhone/iPad-re készítjük el, majd az elfogadott és a módosításokon végig ment alkalmazást írjuk át a másik két rendszerre. Így megspórolható a dupla / tripla javítási, változtatási, átvezetési energia (pénz), azonban az első verzió elkészültét - legalább az alapokig - meg kell várni a másik két rendszerrel.

Fejlesztés előtt mindig dokumentációt és szükség szerint interaktív vázlatokat, rajzokat készítünk, melyen bemutatható az alkalmazás működési logikája is.

Web alapú alkalmazás mobilra


A tisztán webes, web alapú alkalmazás készítése lényegesen olcsóbb. Itt valójában egy weboldal, egy speciálisan elkészített oldalt lát a felhasználó, mely akár egy asztali gép böngészőjében is megnézhető lenne.

Mivel egy weboldalról van szó, így az elkészítése sokkal gyorsabb, a mobil eszköz böngészőjének a specialitásaira kell csak odafigyelni.
Korlátok azonban vannak, mivel a mobil eszköz speciális eszközeihez (GPS, mozgás szenzor, fotóalbum) nincs vagy csak korlátozott hozzáférés van. Ennek figyelembe vételével azonban még így is költség hatékony alkalmazásokat tudunk készíteni, melyek eseményre, vagy speciális rövid távú célokra tökéletesek.

Egyedi szoftverfejlesztés

Megrendelőink részéről időnként felmerülő problémákra készítünk egyedi szoftver megoldásokat Microsoft Windows operációs rendszerre. Akár kisebb, akár nagyobb programról legyen szó, az egyszerű Excel konvertálástól, az összetett webes exportot is ellátó értékesítést támogató rendszerig.

Jelenleg is használatban levő alkalmazásaink, melyek piaci bevezetését most tervezzük: